Комуникационни системи

Създадохме лаборатория за производство на оптични свързващи шнурове и опашки (пигтейли)

Комуникационните системи в наши дни са изключително важни за всяка организация. За това планирането, изграждането и експлоатацията им е много критична дейност, която ние от „АБК Системи” ООД можем да извършим така, че клиентът да получи най-високо качество на услугите. Опитът на нашите инженери и техници ни дава силите и възможността да предложим пълен набор от инженерингови и технически решения.

„АБК Системи“ ООД притежава лаборатория за производство на оптични свързващи шнурове и опашки (пигтейли), което ни прави уникални в България. Ние сме една от малкото фирми, които могат за много кратки срокове да изработят специфични свързващи шнурове, в това число с нестандартна дължина, различни конектори и всички типове оптични влакна. 

В рамките на лабораторията функционира и екип, който извършва всички видове дейности по изграждане и измерване на оптични трасета, както в рамките на една сграда, така и в инфраструктурни обекти.

Разгледайте производството ни 

Вашата удовлетвореност е важна за нас, ето защо след приключване на всеки обект изискваме обратна връзка.  

Имате въпроси?! 

Какви мощности са ви необходими в новата ви сграда, офис, производство? Как да получите разрешение за захранване от оператор(ЧЕЗ, ИВН, Енерго-про)? Избраните от Вас осветителни тела ща изпълнят ли необходимата ви осветеност в помещението? Каква връзка ви е необходима за да си осигурите надеждно и бързо прехвърляне на данни в и между сгради? Допълнили сте производството си с нови машини – ние ще изчислим и ще преработим Вашето табло. Имате теч в сградата – къде точно е проблема? За всички подобни въпроси звъннете или ни пишете.

Връзка с нас