В АБК Системи

Запознайте се с екипа ни от специалисти

Разполагаме с доказан екип от над 45 професионалиста, включващ квалифицирани инженери, проектанти и изпълнители, организирани в пет основни направления:

  • Маркетинг, продажби и логистика
  • Инженеро-технически услуги
  • Инсталационни дейности
  • Администрация
  • Производство

Всички служители са преминали специализирани обучения и притежаваме широк набор от сертификати е опит натрупан с годините, което ни помага за компетентната интеграция, както на стандартни решения, така и на специфични клиентски поръчки.

Всяка изградена от нас система се измерва, сертифицира, поема се гаранционна и извънгаранционна поддръжка, като нашите специалисти са на разположение на клиентите 7 дни в седмицата по 24 часа в денонощието.

Именно по този начин ние постигаме и гарантираме високо качество и професионализъм на нашите клиенти и партньори.

Проектантският екип на компанията е преминал обучения и е официално сертифициран от производителите на предлаганите от нас продукти, което ни дава възможност да изискваме от тях максималната възможна гаранция и да предложим оптимизиран проект въз основа на инсталаторския ни опит.

Инсталаторските ни екипи са преминали обучения за изграждане и интеграция на широка гама, както силнотокови, така и слаботоковите системи. Освен това, при периодичното пресертифициране те добиват нови умения и знания.

Системните ни инженери и търговци са обучени да предлагат цялостни решения за всички видове електрически инсталации, тяхната интеграция 

Венелин Конов

Управител

Красимир Йорданов

Ръководител Проекти

Гергана Гълъбова

Проектант

Мариела Владимирова

Управител

Нели Гигова

Ръководител Проекти

Светозар Лазаров

Ръководител Оптични Системи

Георги Димитров

Ръководител проекти

Цветелина Иванова

Проектант

Иван Коритарски

Технически Ръководител

Валери Илиев

Технически ръководител

Станете част от екипа ни

За целта попълнете формата за кандидатсване

Стани част от Екипа ни

Печелиш важно място в силен екип, който ти помага да се развиваш

Всички в екипа ни са силно мотивирани и отдадени на професионалната си работа. Не спираме да инвестираме в своето развитие, да се учим от многобройните си проекти и своите партньори, за да постигаме заедно дългосрочни позитивни резултати с добавен ефект за всеки клиент и удовлетвореност за всеки служител от добре свършената работа.

Връзка с нас