Запознайте се с нас

В “АБК Системи” ООД работи доказан екип от професионалисти, включващ над 45 служители, квалифицирани инженери, проектанти и изпълнители, организирани в петосновни направления: 

  • Отдел “Маркетинг, продажби и логистика”;
  • Инженеро-технически отдел;
  • Отдел “Инсталационни дейности”;
  • Административен отдел;
  • Производство. 

Всички служители са преминали специални обучения и притежават широк набор от сертификати и опит, натрупани с годините, което ни помага за компетентната интеграция, както на стандартни решения, така и на специални клиентски поръчки.

Всяка изградена от нас система се измерва, сертифицира, поема се гаранционна и извънгаранционна поддръжка, като нашите специалисти са на разположение на клиентите 7 дни в седмицата по 24 часа в денонощието.

Именно по този начин ние постигаме и гарантираме високо качество и професионализъм на нашите клиенти и партньори. 

Проектантският екип на компанията е преминал обучения и е официално сертифициран от производителите на предлаганите от нас продукти, което ни дава възможност да изискваме от тях максималната възможна гаранция и да предложим оптимизиран проект въз основа на инсталаторския ни опит.

Инсталаторските ни екипи са преминали обучения за изграждане и интеграция на широка гама, както силнотокови, така и слаботоковите системи. Освен това, при периодичното пресертифициране те добиват нови умения и знания. 

Системните ни инженери и търговци са обучени да предлагат цялостни решения за всички видове електрически инсталации, тяхната интеграция.

Задайте ни въпрос ...

Нагоре